Uslovi korišćenja

Ukoliko nastaviš sa korišćenjem sudokukid.com sajta, saglasan si sa sledećim uslovima korišćenja.

Licenca: Za sudoku zadatke važi licenca Creative Commons 3.0 licenca atribucije. A sva ostala intelektualna svojina (dizajn, slike, JS skripte itd.) je vlasništvo autora sudokukid.com sajta.

Ograničenje odgovornosti: Sve informacije objavljene na ovom sajtu su "prikazanom obliku" bez garancije ili bilo koje druge odgovornosti za njihovu tačnost ili ažurnost. Trudili smo se da generišemo sudoku zadatke sa unikatnim rešenjem, ali i mi možemo ponekad pogrešiti. Ukoliko ste primetili grešku, obavestite nas da je ispravimo.

Linkovi: Naš sajt sadrži i linkove ka spoljnim sajtovima. Za sadržaj takvih informacija ne možemo snositi nikakvu odgovornost i koristite ih na sopstveni rizik.

Ovi uslovi korišćenja mogu biti revizirani i promenjeni bez prethodne najave.

Politika privatnosti:

Kolačići (Cookies): Naš sajt koristi kolačiće ali samo da bi snimio tvoje najbolje vreme za neku igricu. Ova vremena su vidljiva samo na tvom računaru.

Google, kao treće lice, koristi kolačiće prilikom prikazivanja oglasa na sudokukid.com. Više detalja na http://www.google.com/policies/privacy/ads/

Koristimo standardni statistički program, gde je tvoja IP adresa korišćena prilikom globalne geo lokacije.

SudokuKid.com ne skuplja nikakve lične podatke od korisnika. Emajlovi (u kontakt formularu) će biti korišćeni isključivo ako tvoja poruka zahteva naš odgovor.